theo brillen

Theo brillen zijn eigenwijze en uniek vormgegeven brillen. Een montuur uit de collectie van Theo zal je dan ook meteen herkennen. Opvallend en verassend. Dit brillenmerk is opgericht door twee Belgische opticiens, Patrick Hoet en Wim Somers. Beide hadden ze hun eigen optiek winkel, maar ze besloten om samen hun eigen brillen te ontwerpen onder de noemer Theo.

De brillencollecties die Theo hun klanten voorschotelde waren ze beu, ze wilde graag iets aanbieden wat nergens anders verkrijgbaar was. Inmiddels is dat gelukt en wordt Theo wereldwijd verspreid en verkocht in meer dan 900 optiek winkels. In meer dan 50 landen zijn de collecties verkrijgbaar. Het mag duidelijk zijn dat de brillen geliefd en omarmd worden.
Theo brillen zijn uiterst eigenzinnig

Hun brillen zijn opvallend en heel anders dan welke brillencollectie dan ook. Ze bieden een assortiment waar veel andere merken alleen maar over durven te dromen. Een Theo bril heeft namelijk een eigen vorm, stijl en karakter. Ondanks dat de brillen felle kleuren bevatten zijn de monturen tijdloos. Met op iedere bril een knipoog naar de vintage brillen. Theo verrast, Theo likes you!

4.67/5 (3)

Review