bvlgari brillen kopen

Bvlgari brillen zijn al meer dan 130 jaar toonaangevend in luxe mode accessoires. De bril collecties zijn hier een afspiegeling van. De details uit de juwelencollecties schitteren als details op oogstrelende monturen. Met name verkrijgbaar in kunststof en metaal. Verfijnd afgewerkt en een belichaming voor glamour en elegantie voor zowel vrouwen als mannen.

De uiterst luxueuze Bvlgari brillen vormen een referentie aan de oprichter van het modemerk. De Griekse goudsmid en tevens juwelier Voulgaris Bvlgari is een hecht familiebedrijf. De deuren werden voor het eerst geopend in 1884 in Rome, hier werden de met de hand gemaakte sieraden en juwelen verkocht.
In de jaren ’70 zorgde de zoon van de familie voor een internationale doorbraad voor dit merk. Sindsdien is het niet meer weg te denken. Naast de schitterende brillencollecties verkoopt dit merk ook horloges, parfums en allerlei modeaccessoires.

Bvlgari brillen zijn van uitstekende kwaliteit

Meer dan 100 jaar vakmanschap heeft ervoor gezorgd dat de brillen zonder twijfel kwalitatief zijn. Menig hart heeft dit merk al veroverd als het om brillen gaat die een fijn draagcomfort bieden en luxe uitstralen. Dan zit je bij dit merk in ieder geval goed! De stijlvolle brilmonturen zijn geschikt voor iedere gelegenheid, of je nu een zakelijke bespreking hebt of gewoon lekker op vakantie bent.

Die kennis is duidelijk herkenbaar. Italianen weten als geen ander het modegevoel en verfijning door te voeren in ieder product. Het is dan ook niet zo gek dat je regelmatig Bvlgari brillen tegen het lijf loopt. Door de jarenlange ervaring in de juwelen is er genoeg kennis opgedaan om het in brillen door te voeren. Meestal ware erecatchers met gewaagde kleuren combinaties.
 

Bekijk de Bvlgari brillen collectie

5/5 (2)

Review