merk brillen

De mooiste merkbrillen

Alles over brillen doet haar best om zoveel mogelijk brillencollecties te verzamelen en hierover een eigen mening te vormen. De laatste merkbrillen uit de nieuwste collecties komen aan bod. Op die manier krijg je meteen een idee over een bepaalde bril of merk.

Kies voor een merkbril

Wij zijn dol op brillen die klasse uitstralen! Een bril die echt iets doet voor je gezicht. De juiste merkbril voegt namelijk niet alleen iets toe aan je hele voorkomen, maar geeft je ook nog eens een goed gevoel. Iedereen kent natuurlijk de bekende merken, ook wel de trendsetters voor bril mode.

Merkbrillen voor ieder gezicht

Wanneer je het type "ik mag er zijn" bent dan mag je ook gezien worden. Oversized extravagante brillenglazen zijn dit seizoen de trend. Merkbrillen van Ray Ban en Gucci zorgen voor het glamour gevoel. Met het WOW gevoel staat menig merkbril graag in de spotlights. Modehuizen die iedere keer weer met bijzondere collectie brillen op de proppen komen. Van de mooiste en opvallendste zonnebrillen tot uiterst luxe correctiebrillen.

De merkbril levert een esthetische en geperfectioneerd draagcomfort. De merkbril is tegenwoordig meer een mode accessoire dan een medisch hulpmiddel. Brillen die nuchterheid en elegantie in stijl houden. De merkbril is een must voor iedereen die een beetje met mode bezig is, maar ook de fashionista's die er uitbundig over schrijven. Op Alles over brillen wordt ieder merk uitgelicht en uitvoerig besproken. Voor ons is de bril namelijk meer dan dat medische hulpmiddel. Wanneer je een bril nodig hebt, mag je er ook eentje dragen waarmee je gezien mag worden.

Met een merkbril laat je zien dat je bewust met de tijd meegaat en stijl hebt. Mode brengt veel plezier en met een merk maak je in feite een statement. Met een merkbril als statussymbool kun je jezelf onderscheiden van anderen. Iedereen kan het zien bij de eerste oogopslag.

Je zou kunnen zeggen dat je met exclusiviteit verbonden bent, en dat je de voorkeur geeft aan uiterlijke perfecte. Een bril zegt letterlijk "dit ben ik". Wellicht ben je een carrièremens of ben je bezig in de techniek. Hoe dan ook, wanneer je een merkbril draagt dan verwacht je kwaliteit en functionaliteit. Geen enkel compromis. Je bril draagt een merknaam, net zoals de auto waarin je rijd.

Of misschien ben je een nerd, en zoek je een bril die daarbij past, of een atleet. Dit wil je de buitenwereld laten zien, en dat is prima. Een getrainde sixpack is onder een pak en blouse niet te zien, maar een bril is altijd zichtbaar.
 
Tommy Hilfiger is met haar sportieve uitstraling is wellicht perfect voor het imago dat je hebt en wilt uitstralen. Uitgesproken of juist ingetogen, met veel kleur of juist liever neutraal. Het kan ook zijn dat je jezelf liever aan een cultmerk verbindt, dan is een merkbril van Ray Ban uiterst geschikt. Dit merk staat al decennia aan de top, met de Aviator pilotenbrillen of Wayfarer brillen. Hoe je het ook bekijkt, met een merkbril maak je een statement!