halve rand bril

Halve rand brillen zijn brillen die in vrijwel alle gevallen aan de bovenzijde voorzien zijn van metaal of kunststof, met aan de onderzijde enkel het brillenglas. Voor velen een uitkomst en het beste uit twee werelden. Het is een montuur die door velen graag gezien wordt. Dit type bril kent meerdere gezichten. Zo zijn er halve rand brillen met een zakelijk en modern karakter, maar er zijn ook modellen verkrijgbaar die sportief en kleurrijk zijn.
Met hierin verschillen tussen bijvoorbeeld vintage en retro. Het ontwerp van de bril draagt hieraan bij. Verkrijgbaar in eindeloze verschillen in materiaalgebruik en kleuren. Zo is er een halve rand bril voor iedereen. Maar waar komt toch telkens die nieuwe inspiratie vandaan? Een bril die opvallend is of juist heel strak. Misschien wel de reden dat dit type bril nooit uit het straatbeeld is verdwenen.

bril halve rand

Halve rand brilmonturen zijn geliefd

De modellen zijn veelal geliefd en brillenontwerpers kunnen alle kanten op met dit type. Het geeft ze een enorme hoeveelheid mogelijkheden op het gebied van materiaal, stof en natuurlijk kleur. De brillen die de halve rand aan de onderzijde hebben geven de bril meteen een ietwat ondeugende uitstraling. Wanneer je naar iemand kijkt die dit model op zijn of haar neus heeft lijkt het soms net alsof er over de bril wordt geloerd. Qua merken heb je in ieder geval genoeg keuze, vrijwel elk brillenmerk heeft meerdere halve rand brillen in het assortiment.

bekijk onze merkbrillen

Alles over brillen wordt positief beoordeeld!

Halve rand brillen 4.67 / 5 (492 votes)