metalen tienerbrillen

Metalen tienerbrillen zijn er in allerlei soorten en maten, zolang er maar gebruik is gemaakt van metaal. Vaak in combinatie met kunststof of acetaat. Bijna ieder modemerk heeft wel een aantal leuke metalen tienerbrillen in haar collectie zitten. Helemaal terug van weggeweest!

De tienerbril in combinatie met acetaat of kunststof maken het tot een trendy bril waar je mee gezien mag worden. De dikke acetaat bril met een metalen omranding is niet meer weg te denken. Bij de nieuwe collectie zien we dat aluminium en titanium ook een grote rol spelen.
Het lijkt de perfecte mix dat een tienerbril hip en trendy maakt, en toch een fijn draagcomfort biedt en stevig is. Het materiaal dat bewezen beproefd is wordt vaak gepolijst of gelakt om een meer sportievere uitstraling te krijgen. De tienerbrillen zijn er in onmiskenbaar veel varianten. De glazen werden rond het jaar 1400 uitgevonden, deze werden in een metalen beugel gehangen. Pas in 1730 kwam er iemand op het idee om deze te verbinden met veren zodat je de bril op kon zetten. Dit doen we tegenwoordig nog steeds zo.

Met een grote diversiteit in kleur en vorm worden de brillen speciaal gemaakt voor tieners. Veelal gecombineerd zodat het een hip geheel is, welke metalen tienerbril staat jou het beste?