acetaat tienerbrillen

Acetaat tienerbrillen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Tiener brillen die van acetaat gemaakt zijn vallen vaak op omdat er bij dit materiaal de mogelijkheid is om te spelen met kleur. Het vermengen daarvan in ieder geval. Acetaat wordt veel gebruikt bij het ontwikkelen en ontwerpen van tiener brillen.

Dit materiaal heeft als groot voordeel dat het licht van gewicht is, en bijzonder stevig is. De brillen voor tieners worden uit één blok acetaat onder hoge temperatuur gesneden en gebogen. De acetaat tienerbrillen bestaan dus in feite uit één geheel. Komt het acetaat in aanraking met hoge temperaturen dan kan het zijn oorspronkelijke vorm weer aannemen. Laat daarom een acetaat tienerbril dus nooit in een hete auto liggen.




Doordat deze tienerbrillen uit één blok worden gesneden zijn de mogelijkheden eindeloos. Wat dacht je van een transparante bril met een aantal kleuren binnenin verwerkt, of een tienerbril met een uniek samenspel van verschillende kleuren. Je hebt zo een tienerbril die geen ander heeft. De mooiste opties zijn mogelijk met een acetaat bril, van duotonen tot een donker vermengde wil. Een bijkomend voordeel van dit materiaal is dat het anti-allergeen is, ben je allergisch dan kun je ook deze bril gerust dragen zonder irritatie!