michael kors brillen

Michael Kors brillen zijn iconisch voor de huidige generatie. Het modemerk heeft een onmiskenbare attitude. Dit geldt dan ook zeker voor de brillen van Michael Kors. De modellen zijn geïnspireerd op de “vintage” look, maar hebben ieder voor zich een moderne twist met eigentijdse klassieke details.

Sinds de oprichting in 1981 brengt het modehuis Michael Kors een breed assortiment aan luxe vrijetijdskleding en mode accessoires op de markt. Van uiterst luxe tassen tot kleding. Maar zeker ook zonnebrillen en correctiebrillen. Ieder met zo haar eigen charme. Sexy en strak zodat het je persoonlijke stijl letterlijk onderstreept.
De glamour zie je terug in ieder montuur van Michael Kors. Uitermate geschikt om te dragen bij allerlei soorten gelegenheden. Brillen die zeer luxe ogen of het nu gaat om de vorm of het kleurgebruik. De keuze om verfijnde materialen te gebruiken is hierbij vanzelfsprekend, alles moet van ongekend hoge kwaliteit zijn.

Michael Kors brillen voor oogstrelende monturen

De brillen zijn, anders dan je misschien zou denken, geschikt voor vrouwen en mannen. Het brillenmerk zet ieder seizoen weer een geheel eigentijdse brillencollectie op de markt. Het vertrekpunt voor luxe producten, en onderscheidend van andere brillenmerken. Iedere bril die net dat beetje extra biedt.

Michael Kors brillen hebben veelal een stijlvolle en zakelijke uitstraling. Dit maakt ze met name geschikt voor een professionelere setting. Het aanbod is verbluffend en het draagcomfort biedt in alle opzichten meer dan ruim voldoende. Het merk op zich weet sinds de lancering iedere dag te groeien. Sterren als Jennifer Lopez, Heidi Klum en Catherine Zeta-Jones zijn gek op dit merk. Ze laten graag zien dat ze in ieder geval een van de producten met trots dragen.
 

Bekijk de Michael Kors brillen collectie

4.67/5 (3)

Review