mexx brillen collectie

MEXX brillen kies je als je voor een schitterend Nederlands brillenmerk gaat. De producten van de modemerk zijn namelijk allemaal afkomstig van dit Nederlandse modeconcern. MEXX werd in 1986 opgericht in Amsterdam. De kracht schuilt in het feit dat de prijs aantrekkelijk is, de kwaliteit hoogstaand is en de ontwerpen een lust voor het oog zijn.

De brillen van MEXX zijn heerlijk om naar te kijken, werkelijk alles wordt uit de kast getrokken, inclusief hun 30 jaar ervaring. De ontwerpen zijn hip en trendy, met optische en technische hoogstaand materiaal. Dat zie je en voel je wanneer je een MEXX bril in handen hebt. Zet je ‘m op dan ervaar je zonder twijfel het fijne draagcomfort.

MEXX brillen die vlekkeloos aansluiten

Iedere bril is voorzien van kleuren die perfect op elkaar aansluiten, met veel duotonen en acetaat. Zaken waar het echt om gaat in de trends in brillen van dit seizoen. Dit geldt niet alleen voor de fashionista’s, maar ook voor iedereen met een klein beetje gevoel voor mode.
MEXX omschrijft hun eigen stijl als “metropolitan casual”. Het staat voor een een positieve blik op de wereld. Het Nederlandse MEXX werkt graag met buitenlandse invloeden en trekt graag internationale brillen ontwerpers aan om nieuwe inspiratie en ideeën te delen. Op die manier ontstaat er een unieke collectie brillen die je alleen van een groot modemerk mag verwachten.

De brillen van MEXX zijn simpelweg onder te verdelen in elegant, fris en trendy. De spirit van de huidige generatie springt van de brillen. Een combinatie van mode en een tikje brutaliteit. Kijk je daarna naar de prijs van een MEXX bril dan weet je genoeg, met zo’n bril heb je een goede bril op je neus!

 

Bekijk de MEXX brillen collectie

4.75/5 (4)

Review