marc o polo brillen

Marc O’Polo brillen zijn geen volgers in de optiek wereld maar trendsetters. Dit zie je terug in de collectie brilmonturen, ieder seizoen komen ze met een geheel eigenzinnige collectie. Gelukkig maar, want het zijn brillen van top kwaliteit! Marc O’ Polo combineert verschillende stijlen om zo een eigen persoonlijk uiterlijk te krijgen.

Er worden internationale invloeden verwerkt in de altijd hippe en trendy brillen collectie van Marc O’ Polo. Zo zien we bijvoorbeeld de retro brillen in al haar furore terugkomen in de collectie en de vintage jaren ’80 brillen. Wel geheel in de huidige standaard, strakke lijnen en optimaal draagcomfort.
Veelal ingetogen brillen maar wel van absolute hoge kwaliteit. De kernwaarden die een Marc O’ Polo bril typeren. Dit Zweedse brillenmerk is in 1967 opgericht in Stockholm en laat sindsdien zien dat er in Scandinavië gevoel voor mode is. Dit heeft als resultaat dat er een typische, en inmiddels iconische Marc O’ Polo stijl brillen verkrijgbaar zijn.

Marco O’ Polo brillen zijn een ervaring op zich

Het dragen van een Marc O’ Polo bril voelt dan ook als een ervaring. De oogstrelende schitterende brillen zijn opvallend, of juist terughoudend. Iemand die een Marc O’ Polo bril draagt maakt letterlijk een statement. Iemand die doet wat hij wil, zonder zich te laten tegenhouden. Met een casual look bril zit je hoe dan ook goed.

Voor het maken van een Marc O’ Polo bril wordt gebruik gemaakt van hoogwaardig materiaal. Dit in combinatie met puur vakmanschap zorgt voor een afwerking die je alleen kunt verwachten van een merkbril. De bril is modebewust en onderstreept je eigen stijl, zonder dat je er al teveel mee op wil vallen. Dit is, naar zeggen, de filosofie van Marc O’ Polo. Een perfecte bril die vlekkeloos aansluit bij je casual outfit voor iedere dag. Je zou het een finishing touch kunnen noemen.

 

Bekijk de Marc O’ Polo brillen collectie

4.67/5 (3)

Review