humphreys brillen

Humphrey’s brillen zijn stijlvolle monturen die ideaal zijn voor tieners en iedereen die een smal gezicht heeft. Deze brillen zijn voor jonge mensen die niet met een product maar met een hippe bril willen rondlopen. Voor mensen die het leven positief en vrolijk benaderen. Het motto van Humphrey’s is dan ook niet voor niets “wees anders, maar blijf trouw aan jezelf”.

Dit motto komt in z’n geheel overeen met de brillencollectie. Er zijn speelse en eigentijdse klassieke monturen verkrijgbaar. Verassende camouflage patronen, cut-outs, en acetaat brillen met een overloop in kleur. Ook de mat grain effecten zijn vertegenwoordigd. Helemaal in stijl met de trends van deze tijd.
Humphrey’s brillen maken een statement

De eerste correctiebrillen van dit modemerk zagen we in 2000 verschijnen. Inmiddels is het uitgegroeid tot hét brillenmerk voor jonge mensen die graag een statement willen maken. Natuurlijk ook voor iedereen die op zoek is naar een funky design bril tegen een scherpe prijs.

De revolutionaire monturen van Humphrey’s eyewear belichamen dit tot in de kleinste details. Nu zien we menig beroemdheid die vol trots een Humphrey’s bril draagt. Denk hierbij aan Cosma Shiva, Yvonne Catterfeld en Ronan Keating. Welke Humphrey’s bril past jouw het beste?
 

Bekijk de Humphrey’s brillen collectie

4.5/5 (4)

Review