gant brillen

Gant brillen zijn geliefd en staan bekend vanwege hun eigentijdse collectie brillen voor de man die functionaliteit weet te combineren met charmante looks. Eigenzinnige brilmonturen die opvallend zijn, en tegelijkertijd klasse en klassiek uitstralen. Kwaliteit is waar het bij iedere Gant bril mee begint.

Dit modemerk laat de oude tijden van de Amerikaanse stijl herleven. Iedere Gant bril met z’n eigen unieke draagcomfort en fijne materialen, niet meer dan een vanzelfsprekendheid voor Gant. Zo ook dit seizoen wordt er een collectie brillen gepresenteerd die de functionaliteit in sublieme manier weet te combineren met “feel & good looks”.
Gant brillen zijn voor de stijlvolle man

De correctiebrillen van dit merk vallen in het bijzonder op vanwege het design. De brillenontwerpers doen iedere keer weer hun uiterste best, en weten telkens weer te verassen. Perfecte kwaliteit in ieder opzicht. Het is hiermee een merk dat vooruitstrevend is op het gebied van bril mode.

Het merk Gant is stijlvol en discreet. Iedere keer opnieuw met opvallende collecties. Ze blinken uit in draagcomfort. Brillen die je kunt dragen in je vrije tijd of tijdens een zakelijke lunch. Vlot, modern en hip. Dat is waar Gant voor staat, en dat ervaar je zodra je ‘m op zet.
 

Bekijk de Gant brillen collectie

4.33/5 (3)

Review