etnia barcelona brillen

Spreken we over Etnia Barcelona brillen dan hebben we het over een “eyewear culture” met schitterend gevormde brillen die ruime keuze typeren. Zowel voor volwassenen, tieners en kinderen. Het kan bij Etnia Barcelona niet kleurrijk genoeg zijn. Het is een brillenmerk waarbij internationale stijl en klasse duidelijk zichtbaar is.

Een stijl waar fantasie en lef sterk vertegenwoordigt is. De brillen zijn namelijk uniek gegoten uit een stuk acetaat met ieder een geheel eigen persoonlijkheid en stijl. De brillen helpen je dan ook zeker bij ieder aspect van je garderobe door het eigenzinnige kleurgebruik, van ingetogen neutrale kleuren tot uiterst uitbundige knalkleuren.
Die kleuren zullen redelijk vaak positieve reacties opleveren. Etnia Barcelona brillen zijn verkrijgbaar in maar liefst 500 verschillende kleursamenstellingen. Van uitgesproken modellen zoals vintage en retro. Eigenlijk voor iedereen die dat beetje extra zoekt dat andere merkbrillen niet bieden.

Etnia Barcelona brillen zijn gepassioneerd ontworpen

De brillen van Etnia Barcelona worden geproduceerd in Mazzucchelli, dat is een plaatsje in Italië. Ze worden door een creatief gepassioneerd team ontworpen. Een leuke bijkomstigheid is dat de monturen 100% ecologisch zijn. Dit brillenmerk doet er werkelijk alles aan om duurzaam en milieuvriendelijk te produceren. Dit zie je en voel je bij het merk an zich. Gemaakt van acetaat vormt dat deze brilmonturen volledig te hergebruiken zijn en biologisch afbreekbaar zijn.

De gedachte achter al dat kleurgebruik bij Etnia Barcelona kent een psychologische achtergrond. De brillenontwerpers van deze uitgesproken brillen zijn pioneers op het mengen van kleuren, geheel gepasseerd op “ready to wear” en de laatste trends in brillen en Haute Couture.

 

Bekijk de Etnia Barcelona brillen collectie

4.67/5 (3)

Review