merkbril alain mikli

Alain Mikli brillen werden uitgevonden door de In 1978 starte Alain Mikli, een Fransman met een Armeens-Libanese achtergrond en dan nog maar 23 jaar jong, zijn eigen bedrijf in brilmonturen op. Vijf jaar later droeg Elton John al in het openbaar een bril van Alain Mikli. Dit geeft direct een hint over het brillendesign van de Alain Mikli brillen. Gedurfd en met geen enkel ander merk te vergelijken.

De brillen van Alain Mikli zijn ieder uniek, in kleur en ontwerp. Met exclusieve cellulose acetaat platen worden deze brillen in Italië ontwikkeld. Daar worden de brillen op ambachtelijke wijze gemaakt. De brillen zijn met name gezicht voor mensen die de eenheid en passie waarderen voor stijl. Dit ademen de Alain Mikli brillen uit, dat zie je en voel je.
Alain Mikli brillen zijn er om gezien te worden

Draag je een bril van Alain Mikli, dan draag je deze om gezien te worden. Door de zorgvuldige zoektocht naar verschillende materialen en vormen door de brillenontwerper, is iedere bril zeldzaam en excentriek. Deze monturen laten duidelijk zien dat niet iedere bril hetzelfde hoeft te zijn. Gegarandeerd een uniek en bijzonder ontwerp!

4.5/5 (2)

Review