vintage kinderbrillen

Over vintage kinderbrillen kun je veel zeggen. Dat ze er nog steeds zijn bijvoorbeeld, dat is niet voor niets. Een paar jaar geleden doken ze ineens weer op. De vintage kinderbrillen uit de jaren ’60. De gehele optiek wereld dacht dat deze trend snel zou overwaaien, maar dit is alles behalve het geval.

Nadat de eerste trendsetters op allerlei catwalks vrolijk rondlopen met een vintage brilmontuur op waait dit ook over op de kinderbrillen. Na de trendsetters komen de trendvolgers, en ook deze groeien in aantallen. De vintage brilmonturen staan namelijk ook perfect op een kindergezicht. Nu is de dikke kunststof vintage kinderbril niet meer weg te denken.
De kinder monturen van vroegere tijden zijn weer helemaal terug. Met regelmaat stappen consumenten bij een optiek winkel naar binnen om te vragen om nieuwe glazen voor het vintage montuurtje. Het zijn overigens zeker niet alleen de oversized en dikke vintage kinderbrillen die we overal op zien duiken. Ook de meer ingetogener en minder opvallende kinderbrillen zitten weer in de collecties van de modemerken. In trendy kleurtjes en allerlei modellen. Leef je uit!

Alles over brillen wordt positief beoordeeld!

Vintage kinderbrillen 4.67 / 5 (492 votes)