ronde kinderbril

Ronde kinderbrillen zijn iconisch en er bestaat geen enkel misverstand over. De ronde en panto gevormde brillen voor kinderen zijn er om van te houden. Al decennia zijn deze brillen enorm populair en dat is zeker niet voor niets. Of we het nu hebben over ronde zonnebrillen of correctiebrillen.

Twee rond gevormde brillen glazen in een metaaldraad gehangen montuur met minimalistische veren. Een klassiek beeld en doeltreffend op zich. Kinderen zijn er in ieder geval gek op. Tegenwoordig ook veelal verkrijgbaar in een titanium uitvoering. Deze zijn vederlicht en zijn anti-allergeen.
Deze stijl topper is de eenvoud zelf. Dit wisten de hippies 50 jaar geleden, en tegenwoordig weten we het nog steeds. Gelukkig maar zou je zeggen. De inspiratie is te danken aan legendarische rockers, waaronder Ozzy Osbourne en Liam Gallagher. Deze iconen dragen tot de dag van vandaag nog een rond gevormd brilletje.

Ook dit seizoen is het ronde kinderbrilletje een enorm succes. Dit was voorgaande jaren het geval, en dit jaar zeker weer. Een enorme hit, en veel gedragen. In ieder modeblad duiken ze op, in allerlei soorten, vormen en maten. Lang niet alleen voor volwassenen dus, ook voor kinderen zijn er hippe ronde kinderbrillen verkrijgbaar!

Alles over brillen wordt positief beoordeeld!

Ronde kinderbrillen 4.67 / 5 (492 votes)