kunststof kinderbrillen

Opvallende kunststof kinderbrillen zijn helemaal in dit seizoen, ze zijn een enorme trend. Je ziet ze overal en jong en oud loopt ermee. Anatomisch gezien zou je kunnen zeggen dat een kunststof montuur goed zit, of niet goed zit. Het is een type bril dat redelijk lastig is om juist af te stellen.

Er zijn in kunststof kinderbrillen grote verschillend merkbaar. Veel kunststof kinderbrillen zitten daarom goed, of juist niet goed. Wat handig is om te weten, de kunststof kinderbril sluit vaak meer af rondom de wangen en de neus. Mede hierdoor kan het zijn dat de brillenglazen eerder beslaan dan bij een kinderbril met een halve- of volle rand.
Ook kunnen de kunststof kinderbrillen meer glijden bij warm weer op een huid die gladder is dan normaal. Het prettige is dan weer dat er een grote draagvlak op de neus is. Hierdoor wordt het gewicht van de kinderbril als het ware beter verdeeld. Dit zorgt ervoor dat je kind de bril prettiger zal dragen. Ook is het voordeel dat er op de meeste kunststof kinderbrillen geen neuspads aanwezig zijn, die niet kunnen irriteren, afdrukken of knellen. Er zijn trouwens wel kunststof kinderbrillen met neuspads verkrijgbaar. De kunststof monturen met deze neuspads zijn vaak licht van gewicht omdat er vaak metaal of titanium in verwerkt zit.

Alles over brillen wordt positief beoordeeld!

Kunststof kinderbrillen 4.67 / 5 (492 votes)