acetaat kinderbrillen

Acetaat kinderbrillen zijn gemaakt van een oorspronkelijk natuurlijk materiaal waar je werkelijk alle kanten mee op kunt. De mogelijkheden zijn onbegrensd als het aankomt op vorm, kleur en stijl. Dit materiaal wordt veelvuldig gebruikt bij het ontwikkelen van kinderbrillen. Het is licht van gewicht en zeer stevig.

De kinderbrillen van acetaat worden uit een blok acetaat gesneden. Daarna wordt het op hoge temperatuur gebogen en kan het in principe iedere vorm aannemen. Komt de acetaat kinderbril later opnieuw in aanraking met hoge temperaturen, dan bestaat de kans dat het z’n oorspronkelijke vorm aanneemt. Laat de kinderbril daarom niet in een auto liggen als deze in de volle zon geparkeerd staat.
Het materiaal is bij uitstek geschikt om transparante kinderbrillen mee te maken, of een samenspel van iedere denkbare kleuren. Het kan verwerkt worden tot één schitterend geheel. Waarbij het gebruik van duotonen en felle knalkleuren vrij gebruikelijk zijn. Het grote voordeel van acetaat is tevens dat het anti-allergeen is. Veel van de brillen op Alles over brillen zijn gemaakt op basis van acetaat. In z’n geheel of gedeeltelijk.

Alles over brillen wordt positief beoordeeld!

Acetaat kinderbrillen 4.67 / 5 (492 votes)