titanium brillen

Titanium brillen zijn ijzersterke brillen die je in principe voor altijd kunt dragen. Gemaakt van vederlicht materiaal biedt een ultiem draagcomfort. Ze zeggen wel eens “eens een titanium bril, altijd een titanium bril”. De brillen zijn elegant en verkrijgbaar met allerlei soorten brillenglazen.

Brillen die gemaakt zijn van titanium kunnen wel tegen een stootje, dat mag je letterlijk nemen. Je kunt titanium brillen rustig buigen en draaien, de bril zal terug in de originele vorm buigen. Dit maakt ze uitermate geschikt voor zware beroepen zowel buiten als binnen. In het bijzijn van kleine kinderen draag je deze bril dan ook met een gerust gemoed.
De titanium monturen zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en van relatief onbekende merken en uiterst luxe merken. Titanium wordt tegenwoordig voor veel toepassingen gebruikt, de bekendste is misschien wel de bril. Dragers van de titanium bril zullen dit alleen maar beamen. Door het lichte gewicht, zachte en buigzame materiaal zit de bril als gegoten.

Anti-allergeen en roestvrij

Een belangrijk voordeel van de titanium bril is dat ze niet roesten. De bril behoudt in alle omstandigheden zijn vorm en mooie kleur. Het materiaal blijft hierbij intact. Hierdoor zet je een titanium bril op alsof je iedere dag een nieuwe bril hebt. Het materiaal zorgt ervoor dat je gespaard blijft van allergieën. Veel bekende modemerken hebben titanium brillen in hun collectie zitten, denk hierbij bijvoorbeeld aan Lindberg, Inface en Titanflex.

 

Bekijk de Titanium brillen collectie

4.5/5 (4)

Review