retro bril

Bzijondere retro brillen, niet meer weg te denken. We gaan dit seizoen massaal aan de retro brillen, wat de revival van onder andere de vlinder bril en de ronde brillen betekent. De meest bijzondere materialen zijn geoorloofd bij dit type bril. Waaronder nylon en hout. Ook zien we veel verschillende kleuren.

Deze “ombre trend”, een verlopende kleur in het montuur, lijkt ook hier een blijvertje te zijn. Kun jij je de oversized brillen nog herinneren van de beginjaren ’90? Wie had kunnen denken dat deze brillen opnieuw de trend zouden worden! Want je moet wel een klein beetje lef hebben om zo’n bril te dragen. Wanneer je overtuigd bent dan zul je merken hoe cool en speels deze modellen zouden staan.

retro brilmontuur

Combineer de retro bril met bijvoorbeeld een leuk jurkje voor het “sexy nerd” effect, of kies juist voor een hele stoere outfit met een stads effect. Laten we eerlijk zijn, de beste retro bril is ook daadwerkelijk oud. Als je een beetje mazzel hebt vind je een goed exemplaar op een rommelmarkt tijdens Koningsdag. De kans op een heuse vintage merkbril is alleen niet heel groot. Het internet biedt hierin uitkomst. Zo kun je bij voor grote optiek winkels een leuk retro model online passen en kopen.

Shares 0