Method Seven brillen

2022-12-13
Piet V.

Method Seven brillen

Method Seven brillen zijn speciaal ontworpen voor gebruik met HPS (High Pressure Sodium) en LED verlichtingssystemen. De gepatenteerde lenstechnologie van Method Seven biedt bescherming tegen UV-straling, blauw licht, infrarood en flikkering. Met Method Seven brillen kunnen operators werken in kassen, magazijnen en meer met het vertrouwen dat hun ogen beschermd zijn zonder afbreuk te doen aan de productiviteit of kwaliteit van het werk. De brillen van Method Seven hebben ook verstelbare veren, neus- en oorstukken, zodat ze kunnen worden aangepast aan elke hoofdomvang en -vorm. Dus als u betrouwbare oogbescherming nodig hebt bij het gebruik van HPS- of LED-lampen, dan is de bril van Method Seven de juiste keuze voor uw behoeften.

Method Seven LED brillen

Method Seven FX brillen, de fx-serie in het bijzonder, zijn een revolutie in de manier waarop full-spectrum led-verlichting wordt gebruikt. Niet alleen helpt de beschermende bril in de serie om 100% van de UVA-, UVB- en UVC-stralen te blokkeren, maar elimineert ook schittering, vermindert oogvermoeidheid en vermoeidheid en verbetert de kleurwaarneming en de helderheid van details voor degenen die lange tijd aan fel licht worden blootgesteld. Deze innovatieve bril wordt alom gewaardeerd door professionals die vertrouwen op nauwkeurig verlichte locaties en omgevingen om visueel verbluffende kunstwerken te creëren. Iedereen die zich zorgen maakt over de langetermijneffecten van overmatige blootstelling aan LED-verlichting zou de fx-serie van Method Seven moeten aanschaffen.

Method Seven HPS brillen

Met hun slanke ontwerp, onbreekbare polycarbonaat lenzen en geavanceerde technologie, zetten de Method Seven HPS Series brillen een nieuwe standaard in professionele brillen. Het doel van de HPS-serie is om oogbescherming te bieden die zowel stijlvol als efficiënt is, en een kristalhelder zicht biedt dat perfect geoptimaliseerd is voor gebruik buitenshuis in elke situatie. Dankzij de geavanceerde antireflectielaag en de gepatenteerde Quantum View™-polarisatietechnologie vermindert deze bril de effecten van fel zonlicht, terwijl de ogen minder worden belast en het zicht aanzienlijk wordt verbeterd. Kortom, ze bieden hoogwaardige bescherming en een onovertroffen optische ervaring.